ISU SEMASA Baru saja Nad Zainal sedar, buka mata semalam.. Dr beritahu khabar duka.. Nad Zainal ditidurkan kembali gara-gara…

SELEPAS dilaporkan sudah mula sedarkan diri dan tidak lagi menggunakan alat bantuan pernafasan sejak Khamis lalu, pelakon Nad Zainal kembali direhatkan akib4t keadaan paru-parunya yang belum kuat. sendiri rakan artis yang juga pelakon Ungku Ismail yang menziarahinya di hospital pada petang Jumaat. “Nad Zainal kena intubate semula… ini adalah kerana paru-parunya belum cukup kuat untuk … Read more

Wanita pamer skil guna kalkulat0r laju, Gel@gat Gadis Ini Jadi Bualan Ramai

Bukan semua orang memiliki kelebihan tersendiri yang hanya beberapa orang sahaja boleh melakukannya termasuk lah diri kita sendiri. Biasanya ianya diperolehi oleh setelah setiap hari melakukannya menjadikan kita mahir melakukkannya. Terkini, telah tular di media sosial satu rakaman video apabila ianya sedang memaparkan seorang gadis sedang menunjukkan dirinya yang sedang menggunakan sebuah kalkulator di dalam … Read more

Siap T@war Diri Nak Jadi Menteri, Sharnaaz Ahmad Sempat Minta PM1o T3gur Pekerja Kerajaan Pem4las

Perkongsian foto pelakon Sharnaaz Ahmad dengan PerdanMenteriMalysia Ke10 (PM10) Datuk AnwrIbrahim yang dimuat naik di laman Inst4.gram miliknya menarik perhatian netizen. Menerusi perk0ngsian tersebut, Sharnaaz sempat menawarkan diri untuk menjadi menteri dengan gaji yang rendah di mana mana k3menterian. Selain itu, pelakon dan pengacara itu juga sempat memohon agar AnwrIbrahim memberi teguran kepada segelintir pekerja … Read more

Bukan Main Lagi Anak Dara Jep Sepahtu Ni. Main Slime, Speaking Berh@buk Tarik Perhatian Netizen!

Anak-anak diakui memang suka bermain slime apatah lagi banyak video menarik dan menyeronokkan tentang bermain slime di media sosial turut sedikit sebanyak mempengaruhi anak-anak yang lain untuk bermain dengan kreatif. Baru-baru ini Dariya Inara yang juga merupakan anak sulung pasangan Jep Sepahtu dan Sari Yanti turut bermian slime. Video tersebut telah dikongsikan oleh ibunya dengan … Read more

“Mulai hari ini Ti@da lagi update tentang Nad Zainal….” – Ungku Ismail.

Umum mengetahui, pelakan, Nad Zainal dimasukkan ke Unit Rawatan Rapi (ICU) disebabkan jangkitan kuman pada paru-paru. Setiap perkembangan tahap kesihatan selebriti berusia 32 dikongsikan oleh rakan gandingannya, Ungku Ismail selain memohon orang ramai supaya dapat sama-sama mendoakan kesembuhannya. Kecewa ada pihak salah erti ‘update’ perkembangan semasa Nad Zainal Bagaimanapun, pemilik nama Ungku Ismail Aziz, 36, … Read more

“bukan ubat kurus… m@salah Nanad sekarang ialah..” – Enam hari di I.CU, Akhirnya Shahrulezad buka mulut beritahu tentang hal ini.

Enam hari di Unit Rawatan Rapi (ICU), keadaan pelakon Nad Zainal dikatakan semakin baik namun masih perlu dipantau dan ditidurkan selagi paru-parunya belum kuat. Perkara itu dikongsikan oleh pengarah Shahrulezad Mohameddin yang turut melahirkan rasa syukur apabila vital organ Nad juga dalam keadaan baik terutamanya buah pinggang. “Alhamdullilah keadaan Nanad hari ni lebih baik dari … Read more

“Rep0rter mama, Papa cakap2 dgn awek kaunter katanya” – Habislah papa lepas ni tak boleh buat sil@p sikit !

Tidak dinafikan kadang kala telatah kanak-kanak ni boleh membuatkan kita ketawa bila melayan karenah mereka. Sesekali bila melayan telatah mereka, kita akan merasa lega dan terasa hilang penat. Walaupun gelagat mereka seperti tidak masuk akal tetapi ianya adalah apa yang minda dan pemikiran mereka mahukan dan seringkali gelagat mereka itu memang akan membuatkan sesiapa pun … Read more

[Video] Ibu tak dapat hadir majlis k0nvo, wanita ini send!rian di UK! M0men VC sambil men4ngis buat ramai s3b4k

HARI graduasi sememangnya saat paling istimewa bagi setiap mahasiswa yang berju@ng bertahun-tahun demi segulung ijazah dan biasanya diraikan bersama keluarga dan orang tersayang. Bagaimanapun kita hanya mampu merancang dan adakalanya perancangan itu tidak kesampaian. Sebagaimana dikongsikan Ayeesha Hisham, 25 menerusi Instagram, dia terpaksa meraikan hari bahagia itu tanpa kehadiran keluarga tersayang. Video linangan air mata … Read more

Pet@nda Akh!r Z@man, Ini kata2 PU Amin buat Siti Afifah!

Nampak gayanya penceramah bebas, Ustazah Siti Afifah ‘kebal’ dengan netizen biarpun tidak henti menerima kec4man selepas satu persatu kontroversi timbul. Terbaharu, Siti Afifah mengupas mengenai pengambilan ubat tahan sakit yang did4kwa haram. D4kwa Siti Afifah, amalan dan doa seseorang itu tidak akan diterima oleh Allah SWT sekiranya sesuatu benda h4ram masuk ke dalam tubuh badan … Read more

Duet dengan Apak, suara asli Chombi macam dalam YouTube buat netizen pu@s hati

Sebelum ini, suara penyanyi berusia 15 tahun yang viral menjadi fenomena di media sosial selepas melancarkan single keduanya berjudul Sayunk I Love You yang dikenali sebagai Chombi mencvri tumpuan peminat. Sebelum ini, beberapa penyanyi menerima kr1tikan apabila suara dalam muzik video (MV) kedengaran berbeza ketika menyanyi secara live. Sehingga apabila munculnya lagu baharu membuatkan warganet … Read more